PODZIMNÍ DOBROČINNÝ BAZÁREK PŘINESL VŠEM RADOST

Čtyřdenní akce, kterou jsme uspořádali už potřetí se opět setkala s velkým zájmem lidí.

V pátek 11. prosince nanosili lidé mnoho krásných a užitečných věcí a darovali je Charitě. Poté byly všechny tyto věci uspořádány, oceněny a rozloženy v pastoračním centru na prodej. Ceny byly stanoveny jako minimální s tím, že pokud někdo chtěl přispět více, bylo to s díky přijato na činnost. Prodej se konal od soboty do pondělí, v čase od 9 do 16 hod. Celkem bylo prodáno 1 785 věcí a utrženo 25 448 Kč.

Spokojenost byla opět na všech stranách – dárce hřálo u srdce, že mohou darovat, kupující měli radost, že za symbolické obnosy nakoupili věci pro ně užitečné, Charita získala na svou činnost nezanedbatelnou částku a ještě jsme z neprodaného zůstatku věcí darovali oblečení a vybavení potřebným. Asi 70 pytlů s oblečením si ještě druhý den odvezla Diakonie Broumov, která oblečení roztřídí a účelně použije dál.

Díky všem darujícím, kupujícím a dobrovolnicím, kteří všichni společně přispěli k úspěchu akce.

Bazárek plánujeme dělat dvakrát do roka pravidelně, před velikonočním a vánočním úklidem (březen a listopad). Těšíme se na vás při dalším, tj. jarním bazárku.