Koncert pro Aničku

Benefiční koncert pro Aničku

V neděli 10. června se v kostele sv. Václava sešlo bezmála 100 lidí, kteří přišli na varhanní koncert Romana Peruckého z Polska a zároveň přišli podpořit maminku s jedenáctiletou dcerou, která má zdravotní postižení. Potřebují pro svůj každodenní život speciální pomůcku (vertikalizační stojan) za 80 tis. Kč, kterou jim pojišťovna odmítla zaplatit. Část peněz jim poskytla nadace Patron dětí, 15 000 Kč se zaplatilo z Tříkrálové sbírky, 15 000 Kč darovala firma Bohemilk, a.s. Opočno, ale pořád chybělo dost peněz do celé částky. Proto jsme se rozhodli uspořádat tradiční charitní koncert jako benefiční a výtěžek přidat na zaplacení další části tak vysoké ceny. Ke zdaru celé akce přispěli Servisbal obaly Ing. Horčička, Město Dobruška, MUDr. Bejda, Bittner Architects manželé Bittnerovi, Jízdní kola Maršálek a mnoho anonymních dárců.

Po krásném koncertě manželů Peruckých byl mamince předán symbolický šek ve výši 15 920 Kč, které se při akci vybraly.

Velikánský dík vám všem, kteří jste svou účastí na koncertě, zakoupením vstupenek nebo

zasláním peněz na účet pomohli udělat zase jeden dobrý skutek.

předání šeku na 15 920 Kč

Autor: Petr Kakrda

Text: Ing. Jana Poláčková

Na dofinancování pomůcky mamince pořád ještě chybí 19 080 Kč, které musí sehnat.

Číslo účtu, kam je možné ještě přispět: 244057716/0300 označte VS 62018